marți, 31 iulie 2012

Ce am mai gătit: Tartă cu piersici, ciocolată şi cocos şi pui cu chorizo la tavă

Nu mai gătisem de ceva vreme şi, sincer, am avut o zi nu prea frumoasă şi am simţit nevoie să fac ceva bun.
Da, începem cu desertul :)


Tartă cu piersici, ciocolată şi nucă de cocos. Reţeta originală este cu cireşe, însă nu am găsit, aşa că am luat două nectarine delicioase. Este o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte bună. Cam dulce, este adevărat, mai ales că are destul de multă ciocolată, iar eu v-aş sfătui să puneţi mai puţin zahăr. Acum, depinde cum preferaţi.

Oricum, reţeta este aceasta: http://www.goodfood.ro/reteta/tarta-cu-cirese-ciocolata-si-nuca-de-cocos-124542.html
Repet: Extrem de uşor de făcut şi absolut minunată



Felul principal: Pui cu chorizo la tavă

Recunosc, nu ştiu ce gust ar trebui să aibă chorizo. Am căutat pe net şi am cumpărat ceva ce mi-a părut mie asemănător, un cârnat mai gras şi afumat.





Am plâns ceva când am curăţat ceapa dar, într-un final, totul a ieşit perfect! Faţă de reţeta originală (http://www.goodfood.ro/reteta/pui-cu-chorizo-la-tava-137087.html)eu am pus şi puţină apă. Foarte puţină.


Enjoy!