duminică, 5 decembrie 2010

Sunt fecioara. Eu spun - tu faci. - Minunat!!! :)))


Daca vrei sa fiu a ta trebuie sa muncesti, sa transpiri din greu. Nu inseamna ca daca te plac automat vreau sa fiu cu tine. Trebuie sa meriti asta. Si trebuie sa mi-o si dovedesti.

In primul rand vreau supunere totala. Ce? Indraznesti vasalule sa vorbesti? Probabil ca nu ai inteles cum sta treaba. Tu trebuie sa imi arati in permanenta ca ma adori. Sa te tarasti pe coate si genunchi pe langa mine. Hai, hai. Putina umilinta nu strica nimanui. Ia sa vedem noi cum iti sta cu tocul meu de la pantof infipt in cap, pe post de palarie. Zau ca nu-ti sade rau.

Ai grija sa imi arati ca sunt pe primul plan. Daca ridic din sprinceana atuci sa fii gata sa abandonezi tot ce conteaza pentru tine. Pentru ca de acum inanite eu sunt centrul existentei tale. Nu sunt geloasa. Ha. Parca te-ai putea uita dupa alte femei cand ma ai pe mine. Dar sunt tare posesiva. Asa ca ai grija ce ii cumperi mamei tale cadou de Craciun. Ar fi bine sa fie un cadou patetic.

Acum ca am reusit sa te umilesc suficient incat sa ma convig ca vei rezista la torturile ce urmeaza, accept sa fiu cu tine. Ai grija insa, draguta, sa nu ma sufoci. Nu ai voie sa ma suni sa ma intrebi unde sunt. Nu imi pasa ca azi e ziua noastra, eu tot voi sta peste program. Nu vezi ca sunt plecata in batalii mai importante decat tine? Pe tine oricum te-am cucerit déjà, asa ca imi ascut acum cutitele pe alte victime, in alte razboaie, cu alte zari de mize pline.

Daca te muti cu mine voi incepe programul de intensa reeducare. Toate lucrurile au un loc al lor care trebuie respectat. Bineinteles ca eu decid care le este locul. Sa nu indraznesti sa scuturi ordinea prestabilita ca te asteapta un adevarat taifun. Daca alti oameni se spala o data pe zi, tu trebuie sa te speli de 3-5 ori. O sa te verific la batista si la unghii. Sa mirosi frumos si sa emani prospetime, chiar daca ai lucrat o zi intreaga.

Daca inviti prieteni acasa, trebuie sa sa te asiguri ca nu sunt murdari pe talpa cand intra. Sa-i pazesti sa nu dea scrum pe jos, sa te asiguri ca o sa manance manierat si ca atunci cand merg la baie nu le cade vreun fir de par din cap sau, doamne fereste, altceva si mai serios de-atat. Trebuie sa respecte regulile casei, sa nu miste obiecte de colo colo si isi declare de la inceput scopul si durata vizitei. Ori asa, ori mai bine nu inviti deloc. Cum vrei tu.

Pentru ca am puternice instincte materne, vreau copii. Stai draga, nu te grabi. I-am programat peste 4 ani. In 3 ani si jumatate voi merge la specialist pentru a face analize. In 3 ani si 3 sferturi incepem sa lucram practic la conceptie. In maxim un sfert de an vreau un rezultat. Si cand asta se va intampla, tu trebuie sa fii complet pregatit, si fizic si psihic si moral. Sa n-aud ca stai sa vezi, ca har, ca mar.­

Sunt fecioara. Eu spun – tu faci. Dar asta pana ajungem in pat. Acolo te rog sa termini cu respectul si adoratia. Asta e doar pentru ochiul publicului. Pentru ochiul meu vreau altceva. Nu-ti fie frica, uite ia controlul, fa ce vrei din mine promit sa tac , sa ascult si sa imi placa de sa mor.

Ce zici, ai curajul sa ma cuceresti? Promit ca rasplata va fi pe masura chinurilor si umilintelor tale.

http://www.hotcity.ro/la-cine-tinem/rubrica/femeile-hot-ale-zodiacului?page=1