joi, 3 iunie 2010

Imnul piţipoancelor!

Băi, nene! dacă ăsta nu-i imnul piţipoancelor de pretutindeni... atunci eu nu ştiu ce să mai zic. scuze pentru melodie şi, în primul rând, scuze domnului vedetă că pun chestia asta după ce am pus-o pe a lui. dar... piţipoance, uniţi-vă! aveţi imn!

Criss Blaziny - Tatuat pe creier

A lansat domnu' vedetă! :)

"Vrei adevarul? Piesa se numeste BLA BLA..am schimbat numele ptr ca era greu de gasit pe youtube . Clipul l-am filmat in 4 minute si ceva si este chiar un clip spontan in afara de fazele cu foile. Au fost mai multe foi dar am sarit peste ele ptr ca asa a fost sa fie:))“, zice el pe http://www.crissblaziny.blogspot.com/

COMANDA ALBUMUL AICI!
http://www.hadesrecords.com/magazin/index.php?route=product/product&product_id=95
livrarile vor incepe din 7 iunie . ptr cei din Cta o sa le dau personal iar cei din Buc sa faca comanda pe Hades si vor lua personal de la Ortega ca sa nu mai plateasca taxa la posta aiurea

01. intROW
02. Tatuat Pe Creier (prod. Adapter)
03. Sugestii (prod. Lege)
04. In Gura Piesei f. Doddy (prod. Sagace)
05. Stele f. Tranda (prod. Tranda)
06. 7 August f. Iza & Dj Undoo (prod. Adapter)
07. Magic f. Skizzo Skillz DJ.Undoo(prod. Ortega)
08. Soapte in august (prod. Adapter)
09. Skit Cu Soare (prod. Heffe)
10. Funky Junky f. Mr. Levy (prod.Tranda)
11. Skit cu Bahoi
12. Hasta La Vista f. G3n (prod. Ortega)
13. Atunci Si Acum f. Cosmina (prod. Sagace)
14. Blasic f. Dj Undoo (prod. Sagace)
15. Bla Bla f. Criss Blaziny & Dj Limun (prod. Lu-k)
16. outLOW (prod. Adapter)

moments




song of the day


Perechea perfectă


Nicuşor Constantinescu şi Fiona Shrek
Foto by Gelutzu

quote of the day


În acele clipe regretam că mă născusem, că eu, cu existenţa mea tulburam o armonie atât de profundă şi risipeam în pelin o atât de largă seninătate. Mă consola doar gândul că, în cele din urmă, nici eu nu eram vinovat, ci vinovată era doar o nepotrivire a astrelor, o soartă rea ce făcuse ca mări întregi de neîncepută blândeţe să treacă la distanţă de un deget pe lîngă iubire.
Gheorghe Truţă - Pagoda

Pauză de linişte - Dor


Dispăruse din viaţa ei exact atunci când îl îndrăgea mai mult, în momentul în care devenise parte din existenţa ei, când nu mai putea petrece o zi fără să-l vadă. Ştia că este rău, sarcastic şi că prezenţa lui o făcea să se gândească la cele mai nebuneşti lucruri. Devenise ipohondră numai din cauză că el, obiectul pasiunii ei, avea o influenţă maladivă asupra oricui. Îl regăsea în oricine, îl vedea în toţi şi-n toate, îl asemăna cu restul şi îi citea gândurile aşa cum nu era în stare să le asculte pe cele pe care le auzea în fiecare zi de la restul oamenilor. O fascinau ochii lui, mintea şi modul de a acţiona. Nu-l mai văzuse deloc de aproape două săptămâni şi deja îşi dorea să revadă toate întâmplările care-l avea ca personaj principal. Îşi reamintea de el în diverse feluri care o făceau să se amuze în sinea ei, din cauza infantilităţii de care dădea dovadă. Îi era dor. Îi lipsea HOUSE mai mult decât putea crede :))