joi, 6 mai 2010

song of the night


Dr. House Advice


Corina was given an advice by Dr. House
-
No, there is not a thin line between love and hate. There is, in fact, a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet between love and hate.

Mică pauză de linişte - Vacanţa din vis


Toată lumea vorbeşte deja despre vacanţă. despre cum o să plece, o să prăjească la soare şi o să se plimbe. concediul meu de anul ăsta este compromis pentru că mi se mărită Geta. de altfel, şi cel de la anul este la fel de distrus din aceeaşi cauză. aaa şi mai e ceva: în 2011 o să-mi fure şi momentul. face nuntă fix în ziua în care împlinesc eu 30 de ani. Groaznic!!! ciorditoare de momente care e ea, Geta mea ;)) oricum, cu vacanţă sau fără, cu "chinul“ nunţilor şi cu "plăcerea“ pe care mi-o ştie toată lumea de a participa la altfel de evenimente (numai că n-am cum să ratez momentul când o ia Mihăiţă pe Geta de suflet :D) pot măcar să visez că stau pe plajă, beau ceva rece şi ascult asta:




Midnight Train To Georgia


Ciordit de la Badea

song of the day



quote of the day


"Uşa care duce spre trecutul nostru a rămas întredeschisă; trebuie s-o închidem neapărat. Nimeni nu are nevoie de curent în viaţa lui amoroasă!" Marc Levy