joi, 25 februarie 2010

zboară, puiule, zboară


Poză de http://fotografdemeserie.i3.ro

Piesă pentru zâmbet pe smetie ;))



"A doua piesa din albumul "TATUAT PE CREIER" care iese pe 7 mai 2010! Piesa sper sa va puna un zambet pe smetie.. Imprastiati piesa peste tot si cum puteti...daca nu? SUGERATI CEVA! Intr-o lume in care versurile NU conteaza ,intr-o lume unde muzica se face doar ptr bani ,am incercat sa fac ceva contra TURMEI, dar ptr asta am nevoie de ajutorul vostru. Daca toti ar pune umarul si ar promova aceasa piesa nu as mai avea nevoie de tv sau radio...asa ca haideti sa punem umarul si sa incetam cu SUGESTIILE!!
Instrumentalul este produs de LEGEE
Mix/master-ORTEGA
Text/voce- BLA BLA", Zice domnu` vedetă pe http://www.crissblaziny.blogspot.com/

song of the day



I can't light no more of your darkness
All my pictures seem to fade to black and white
I'm growing tired and time stands still before me
Frozen here on the ladder of my life
Too late to save myself from falling
I took a chance and changed your way of life
But you misread my meaning when I met you
Closed the door and left me blinded by the light
Don't let the sun go down on me
Although I search myself, it's always someone else I see
I'd just allow a fragment of your life to wander free
But losing everything is like the sun going down on me

I can't find, oh the right romantic line
But see me once and see the way I feel
Don't discard me just because you think I mean you harm
But these cuts I have they need love to help them heal

Asculta mai multe audio Muzica

Hasta siempre, comandante Geoană

Sâmbăta trecută a fost prima zi din restul vieţii lui Geoană, a PSD-ului şi a lui Victor Ponta. Sau din existenţa lui Radu Mazăre, cel care a dat gloria (sau poate eşecul) pentru victoria micului Titulescu.

Este clar, social-democraţii aveau nevoie de un nou şef. Cu un Iliescu glumeţ, care le-a explicat pe şleau că este un brand şi că, practic, partidul este el, PSD-iştii au început ziua cu un scandal marca Vanghelie-Pandele, cu vrăjitoarele care le-au atacat energetic, chiar dacă ele ziceau că le apară întrunirea, şi cu o serie de declaraţii de luptă: „Rămân în cursă, nu vedeţi cum sunt îmbrăcat? Sunt pregătit de luptă", spunea Mazăre, acompaniat de Mitrea care a glăsuit, înainte de începerea Congresului: „Dacă credeam că nu am şanse, nu intram în cursă. O schimbare de generaţie este întotdeauna bună, dar contează cum îmbini experienţa cu forţa tânără. Între Geoană şi Ponta îl voi alege pe Miron Mitrea". Cu toate acestea, amândoi l-au ales pe Ponta. Băiat „cu sânge", aşa cum l-a descris edilul Constanţei. Apoi, s-a aflat că cei trei se întâlniseră la ceas de seară pentru a pune la cale „mazilirea" lui Geoană la Congres. Pactul celor trei a funcţionat, chiar dacă li s-a pus un băţ în roată prin retragerea neaşteptată a lui Cristian Diaconescu, fecioara neprihănită a partidului, care, pare-se e puţin şantajabil. Şi aşa, hop în barca şefului (încă) Geoană. Povestea este deja istorie. Toată lumea ştie cum tânărul Ponta l-a surclasat pe „prostănacul" lui Iliescu cu numai 75 de voturi, după o luptă foarte strânsă. Cum se spune acum că bucureştenii lu' Marean au trădat şi cum se făceau bancuri că o să iasă Geoană preşedinte însă, a doua zi, după renumărare o să ajungă Băsescu la conducerea PSD-iştilor. A doua zi, în amorţeala de după vria roşiatică, televiziunile de ştiri anunţau cu mare entuziasm cum Radu Mazăre s-a dus în club ca un băiat de băiat care este şi i-a făcut o dedicaţie noului său şef. Cu sufletul la gură l-am văzut pe Răducu de Constanţa cum s-a urcat pe scenă, a luat microfonul între degetele-i noduroase şi bronzate şi a răcnit în difuzoare că îi dedică lui Ponta (aşteptam să spună şi fără număr, ca să fie tacâmul complet) o melodie dragă inimioarei sale sud-americane, pentru că eu suspectez că numai ambalajul este mioritic: Hasta siempre, comandante. Celebra piesă compusă în 1965 de cubanezul Carlos Puebla, cu versuri dedicate lui Che Guevara, care tocmai se pregătea s-o mai pună de-o revoluţie mică şi care, din nefericire, şi-a găsit sfârşitul în urma acestei aventuri. Cu alte cuvinte: „Victoraş, tată, du-te tu în gura lupului că noi îţi cântăm Hasta siempre, comandante! Hă, hă, hă!". Nu vi-l imaginaţi deja pe Mazăre susurându-i în ureche noului-instalat pe tronul PSD-ului?! Eu da, mai ales după ce am citit despre presupusele planuri pe care Mitrea le are în legătură cu Victor Ponta. Şi-mi mai amintesc un episod. În campania pentru Cotroceni, acelaşi Mazăre, alături de întreaga sa echipă, îi făcea lobby lui Geoană. Cum credeţi?! Cu cascheta roşie, de revoluţionar, pe scăfârlie. Ai greşit dedicaţia, domn primar?!