vineri, 20 martie 2009

song of the night

Tusac are nevasta Miss


Primarul Mangaliei, Claudiu Mihai Tusac se poate lăuda că are nevastă foarte frumoasă.  

Tânără şi „bună", bruneta Monica s-a păstrat în formă în ciuda faptului că a dat naştere la doi copii. Mai mult decât atât, soţia primarului a câştigat în 1993 titlul Miss Universitaria. Dar nu s-a oprit aici. un an mai târziu a devenit Miss România, iar anul 1995 i-a adus o participare la Miss Univers. La cei 33 de ani pe care îi are, Monica Tusac este o femeie de afaceri de succes. Cuplul din fruntea Mangaliei are doi urmaşi, o fetiţa de 11 ani şi un băieţel de cinci.

Nasu' Minca: „I-am luat lui Lazarus un Lamborghini galben"

Conservatorul mangaliot Ion Mincă va participa, împreună cu soţia sa, fosta şefă a Loteriei, Liliana Ghervasuc la petrecerea ocazionată de ziua de naştere a lui Luis Lazarus.  

Organizată în clubul bucureştean Bamboo, chermeza va aduna laolaltă numai nume de referinţă pentru viaţa mondenă autohtonă: Monica Columbeanu, Ana Maria Prodan, Dana Săvuica, Cristian Popescu Piedone, Delia Matache, Carmen Şerban, Daniel Iordachioaie, dar şi doctorul Cristian Andrei. Ion Mincă trebuia să-l cunune pe Lazarus cu Mihaela Moise, fosta colegă de la OTV. Însă, zilele însorite în care se plănuia nunta sunt apuse. Şi asta din cauză că cei doi amorezi s-au certat şi, se pare că ruptura este definitivă. Presa centrală a redat pe larg nefericitul eveniment, dar şi returnarea de inel, maşini şi chei de la casă. Însă, poate tot răul este spre bine pentru Lazarus. Iar Mincă îl va avea de fin oricum, oricare ar fi mireasa, până la urmă. La petrecere, naşul mare nu va lipsi. 

„Luis este imprevizibil şi nestatornic" 

Deja s-a pregătit şi i-a cumpărat cadoul lui Lazarus: un set de cinci cravate şi un costum Armani. În total, 2000 de euro. Şi, pentru a-l împăca pe fostul OTV-ist, care şi-a vândut de curând una dintre maşini, i-a luat şi o machetă de Lamborghini. „El avea negru, eu i-am luat galben", glumeşte PC-istul constănţean. În ceea ce priveşte relaţia celor ce ar fi trebuit să-i devină fini, Mincă s-a arătat rezervat: „Luis este imprevizibil. Şi îi plac femeile frumoase. Poate este şi puţin nestatornic. Nu ştiu ce face cu Mihaela, dar cu fosta nevastă nu se împacă sigur". Presa centrală a relatat că Mihaela Moise, reporter la OTV a avut o relaţie de doi ani şi jumătate cu Lazarus. Amorul s-a stins pentru că se pare că fostul partener de emisiuni al lui Dan Diaconescu şi-ar fi înşelat partenera.

song of the day

Astăzi este Ziua Mondială a Somnului

Libertatea ne spune:

Un somn adecvat ar putea evita o treime din accidentele de circulaţie din cauza greşelilor umane, aşa cum semnalează preşedintele Societăţii Spaniole a Somnului (SES), doctorul Francisco Javier Puerta. 


"Atribuirea acestor accidente somnolenţei şi deficitului de atenţie, de multe ori puse pe seama oboselii, îi face pe pacienţi să nu se preocupe şi să nu admită că somnul are consecinţe imediate asupra siguranţei vieţii lor", este de părere doctorul, care atrage atenţia asupra lipsei de conştientizare a rolului pe care îl are somnul asupra sănătăţii, notează ziarul El Mundo.

Specialistul a vrut să tragă acest semnal de alarmă asupra acestei teme cu prilejul Zilei Mondiale a Somnului care se aniversează la 20 martie.

La ediţia de anul acesta, Asociaţia Mondială de Medicină a Somnului a propus ca actuala campanie să se desfăşoare sub lozinca "Cine conduce treaz, ajunge teafăr" şi care are drept scop prevenirea consecinţelor pe care le are somnul deficitar asupra traficului.

şi eu aş vrea să dorm toată ziua...