luni, 14 aprilie 2008



14.04.2008 Becali l-a sunat pe Copos la pauză să-i spună să-i bage pe Buga şi pe Grigorie!
Gigi Becali a făcut aseară, la Realitatea TV, o declaraţie şocantă:
"Cine voiai să dea goluri? Burdujan şi Boya? Eu l-am sunat pe Copos înainte de pauză şi i-am zis să îi bage pe Buga şi Grigorie, dar nu m-a ascultat!", a spus patronul Stelei!


------------------------------------


ştirea asta a apărut azi pe www.rapidisti.ro. buuun. avem un becali, un copos şi un taher ataşat. ce facem cu ei? avem două echipe şi un ditamai campionatul, o mununată ligă a lui mitică. mai avem un univers fotbalistic presărat cu oracole şi minţi luminate. războinici peste războinici, frate. şi, ajungem aşa, încet, încet, la becali şi la copos. mi-l şi imaginez pe latifundiaru care este că pune mâna pe celularu din dotare, caută în agendă la C pe copos şi apelează:


- aloo, george care eşti tu george! ca şi mine. hăhăhă. păi ce faci, mă??? le ţii pe rapandulele alea de burdujan şi boya. păi tu nu vezi? asta-i tactică de războinic la tine? hahalero! ruşine! şi mai zici că eşti stelist... pardon, rapidist. numai Dumnezeu ştie, cum le ştie numai el pe toate. bagă-i pe mugurel şi pe grigorie şi numai aşa o să ajungi pe culmile gloriei!!!


încurcat, coposelu îi replică:


- păi, da, măi gigi. ai şi tu dreptate. dar vezi tu, galeria, terenul, jucătorii, antrenorul, universul, forţele malefice, energiile negative, liga, mitică, rednic, bergodi, luceştii, chiar şi tu... toate complotează împotriva noastră, a rapidului. nimeni nu ţine cu noi, suntem singuri împotriva tuturor! dar tre sa vorbesc şi cu fatih, săracu. că doar a dat şi el bani pe prăjitura asta... pardon echipă. o să-ţi trimit eu un sms. sau îţi dau un bip după ce-o punem de o mini şedinţă de consiliu de administraţie. tu ce zic, gigi.. ar trebui să-l chem pe zotta? să-l schimb pe rada, să-l pun pe pancu principal... ce să mă mai faaacccc???


... se tot plângea nenea de la ana


e penibil ce se întâmplă în campionatul ăsta sau mi se pare doar mie? uneori am senzaţia că în Liga I a lu nea Mitică este o singură mare echipă. toată lumea ţine cu toată lumea, joacă unii pentru ceilalţi, se gâdilă în orgolii, se ceartă de faţadă.. şi numai d-astea.


pe http://www.gsp.ro/index.php?section=live&etapa_id=29&meci_id=261 putem vedea că burdujan a fost schimbat în minutul 51 cu Joao Paulo, iar buga a intrat în teren în minutul 62, înlocuindu-l pe philippe leonard. bună treabă, nea jiji, marele strateg! dar rapidul tot a pierdut. nu ţi-a ieşit combinaţia de data asta.